Плуга народу

Садок вишневий  коло хати,
Зрубали, щоби дім топить.
Немає чим за газ давати,
Померзли діти, мерзне мати,
Ще й батько заходився пить.

Сказав гідрант що нас врятує,
В раю неначе заживем.
Коли звиздить, то в ус не дує,
Народ лиш брехнями годує,
Лапшу вухату ми жуєм...

Шмигають сотні міліонів,
Ті закатали у асфальт.
Народ загнали у загони,
Зелені тупо фараони,
Зелена дика клята шмаль.

Наваляними блоги пишуть,
Хриплять лукаво в мікрофон.
Голодні миші під гашишем,
Зерно поїли в повній тиші,
Запас державний, тон мільйон.

Там схематозники рулюють,
Офшор кошерний - тема їх.
Путани в рейтингах воюють,
Народу дезу в вуха дують,
Брехні у них як в сучки бліх.

Пообрізали честь і совість,
Як жить - нас учить плутократ.
Та й ми, скажу я Вам панове,
Ї х обираєм знову й знову,
Нове багно на старий лад.

Гопак на граблях дуже любим,
З соломи прапор з сала герб.
За мову, віру бьються люди,
Ім кістку кинули іуди,
Щоб кожний кожного роздер.

Вірші про політику. Глибоко. Іронічно. https://t.me/politikstih


Рецензии