bu qanchalik muhimligi muhim emas...

                Anatoliy Volkov 58
                ***
Men trombopolni qabul qilaman * u qonni suyultiradi, issiq kiyinaman, suyaklarning issiqligi og'ritmaydi va men hammaga qaramasdan yashayman. Va men ham niqob kiyaman, tepada respirator. Agar biron bir narsa to'g'ri kelmasa, men har bir burun teshigiga burundan bir necha juft / uch tomchi CP + O ** ichaman. Va keyin achchiqlanish g;rtlakka etib, o'zimni iliq his qilsam, darhol shu substrat va atala bilan burnimni puflashim kerak, nafas olishim oson bo'ladi. Mening maslahatim davolovchi vosita emas, har kim o'zi uchun tanlaydi, sug'urtasiz, men mo''jizalarga ham ishonmayman, ammo tibbiyot hamma narsani qila oladimi yoki yo'qmi, odam o'zini tutishi uchun ajoyib sabab bor. Kim qichqiradi, bugun kel, men hozir yashashni xohlayman va ehtimol ularga yuqtirishimning ahamiyati yo'q. Xo'sh, hozircha hayot bizga o'z qoidalarini belgilaydi, agar uzoqroq umr ko'rishni istasang, o'zingni aqldan va mag'rurlikdan himoya qilasan. Bizga vaqt keladi, inson iroda, iroda va huquqlarga ega. U patrulda bo'lishi kerak va qisqa asr davomida Xudoning irodasini vasvasaga solmang, siz odamsiz ...
* trombo ASS) norma kuniga bir marta, 75 mg dozada, ovqatdan so'ng va 200 g ichiladi. bir stakan iliq suv
** uch marta odekolon hidi uchun -40% + spirtli eritmasi -5% + 5% glitserin, katta hajm antiseptik sifatida ishlatilishi mumkin.


Рецензии