не ма значення, як а важливо, що...

Приймаю тромбопол * кров він розріджує, одягаюся я тепло, жар кісток не ломить, і живу я всім на зло. Та ще ношу я маску, зверху респіратор. Якщо щось не в порядку, приймаю через ніс в кожну ніздрю, пару / трійку крапель СР + О ** А потім коли дійде гіркоту до гортані, і відчую тепло, відразу висякати я повинен той субстрат і рідину, стане мені дихати легко. Моя порада не панацея, кожен вибирає сам, без страховки я не вірю навіть чудесам, але прекрасно є причина протримати свій вік, все чи зможе медицина, а людина. Хто кричить, давай сьогодні, жити зараз хочу і не важливо що можливо я їх заражу. Ну поки, життя нам диктує правила свої, якщо хочеш жити довше, ти себе бережи, від безумства і гордині. До нас прийде пора, людина має волю, волю і права. Він зобов'язаний бути в дозорі і на короткий вік, не спокушай ти волю Божу, ти ж людина ...
* Тrombo АSS) норма один раз на добу, доза 75 мг, після прийому їжі і запити 200 гр. склянкою трохи теплої води
** спиртовий розчин -40% + для запаху потрійний одеколон -5% + 5% гліцерину, великий обсяг можна використовувати як антисептик.


Рецензии