Возвращение

По мотивам произведения:
http://www.stihi.ru/2011/12/01/5068
Вяртанне
(Зорка Купальская)

Вяртанне да вытокаў дабрыні-
Маё жыццё...Бясконцае вяртанне...
Там недзе ў таемнай цішыні
Заўсёды нараджаецца Каханне.
 
Аднойчы зазірнуўшы ў Твае
Ласкавыя ўважлівыя вочы,
Спазнала Свет,якога не стае,
Якога прагне Сэрца ўдзень і ўночы...
 
І кожны дзень прашу аб тым вяртанні 
                Натхнення 
  ў творчасці,
             у малітве,
                у каханні...
==================================

Возвращение
ИЗ ЦИКЛА «ДРУГИМИ СЛОВАМИ»

К истокам доброты вернуться мне –
Вся жизнь – как возвращенье снова, снова…
Там где-то в потаённой тишине
Любовь на свет рождается со Словом.   

Однажды заглянув в твои глаза –
Внимательные, ласковые очень,
Узнала Свет –  мне без него нельзя,
Его так жаждет сердце дни и ночи…

И каждый день прошу о возвращении
в любви,
        и в творчестве,
                в молитве –
                Вдохновения…


12.12.2011


Рецензии