Похитители. укр. язык

Крадії

Поминальним вогнем догорів
День, що з рештою нас розлучив...
...мов крадій до скарбниці царів,
Підбирав я до тебе ключі.
Скоро осінь лелечим ключем
Нашу пам"ять замкне на замок...
Ти побудеш зі мною іще,
Наш допоки не кінчено строк?
...заблукали в осінніх лісах,
Де кохання, мов сон, доцвіло,
Та дерев золотіючий дах,
Що утримує літнє тепло,
Те, яким зігрівалися ми,
Вкрала осінь (ти знаєш її?),
І тепер не уникнем зими
Ми з тобою... Весни крадії.


Рецензии