Красива-33

В сімї дівчинка зрослата -
Як дюймовочка, прекрасна.
Тож на неї уповала -
Вся родинонька дочасно.

Бабка, з виду кострубата,
Все стогнала, як актриса,
Все збиралась помирати,
Та не йшла смерть білобриса.

Дід - сміявсь беззубим ротом
І як танк, давив на жалість.
Бо в внучат нема охоти
Принести води на старість.

Мамка добра, наче кобра,
Віддала доньці помаду.
Памятала щоб до гроба -
Оголяючи принади.

Татко справжній боді-білдер
Все, що міг, в житті досяг
Ледь тримаючись на вітрі
За горілку, як за стяг. 

Брат з сестрою, ніде дітись...
Як бактерії в клозеті,
Їм не буде чим радіти -
Як чужим життям з газети.

В сімї дівчина зростала,
Тягнучи всіх на горбі,
Добровільно на поталу
Тіло віддала юрбі.

Стала зіркою - в півнеба,
Взявши бабине акторство,
Дідів ніс, батьківське его,
І матірню любов-притворство.

У розмові з журналістом,
Просіяла вся родина:
Переїхати до міста -
Був важливий доньчин вибір.

Це було її бажання -
Мрія, зоряне дивацтво.
Віддаватися коханню
Й досягти вершин у бл****стві.


Рецензии