Mr. Success

verse 1

I'm Mr. Success,
I am making progress,
Many countries in me
Take a great interest.
(bridge)
Take a great inte-re-e-e-e-e-e-st.

verse 2

I have high-quality suits,
Buy expensive cigars,
Visit excellent dames,
Not less excellent bars.

Not less excellent ba-a-a-a-a-a-a-rs.

verse 3

I keep myself in good shape,
My cheeks are always well-shaved,
Best perfume is on my cheeks,
I am great Mr. Chic.

I am great Mr. Chi-i-i-i-i-c.

verse 4

In my right shapely hand-
"Walther PPK" gun,
In my left shapely arm-
A pretty, scared madame.

A pretty, scared ma-a-a-a-a-dam.

verse 5

If you're an enemy spy
And you stand on my way,
I kill you anyway,
I don't lie, I don't lie.

I don't li-i-i-i-i-e.

verse 6

Even if I don't like
The mission I was assigned,
I put on a tuxedo
And just do.

And just do-o-o-o-o-o.

REFRAIN

I'm too exclusive,
I'm a spy, not a thief,
I work most all alone,
I am famous James Bond.

I am famous James Bo-o-o-o-o-ond.


Рецензии