Привiтання на 2021 рiк

Привітання на 2021 рік.

…Йде до нас тварина в гості –
Білий металевий бик.
Тож готуймо, друзі, тости,
Щоб зустріти Новий рік!

І, здійнявши вгору чари,
Пом’янім щурячий жах –
Розбрат, війни, вірус, чвари -
Буде хай цьому межа!

А могутній бик біленький
Хай везе у кожен дім
Щастя, мир і сміху жменьку,
Радість діткам золотим!

Ще нехай нам бик доставить
Виконання наших мрій!
І копитом хай розчавить
Ворогів - підступних змій!

Хай же лагідний надійний
Бик нам статків привезе!
Так, щоб був цей рік спокійним
І солодким, мов безе!

23.11.2020 р.


Рецензии