***

Хіба не Божі чудеса...
земля літає в небесах ...

які ж це сили її крутять ?...

життя під сонечком
замутять..

ой які хороші сили...
ще й мене собі родили...
любов і щастя подарили...
земля наповнена буттям
ти людиночко собі  затям...
бережи любов з життям ...


Рецензии