bir marta yillar davomida to plam...

А дюжий хлопец на пруду,
пихает в старую звезду.
И всё вопросов больше нет,
она  сделала МИН/нет!

И заплатили ему нал,
за то, что был у них анал/ли
этический разбор,
за непонятный разговор.

               ***
Hovuzdagi baland bola,*
eski yulduzga suriladi.
Va boshqa savollar yo'q
u MIN qildi / yo'q!

Va ular unga naqd pul to'lashdi,
anal / yo'qligi uchun
axloqiy tahlil,
tushunarsiz suhbat uchun.
*
deyarli rus tilidan tarjima


Рецензии