Видродыты Вселенськый свий код

Морозець щонайперший
по листу вдаряв,
Роздягнув цей горіх "під горіх".
Вітерець надуває пронизливо міх
І по листу бігцем по дворах.

Осінь знає – скінчились
її всі права,
Грудень в сіни до неї проліз,
Бо тепер він усьому стає голова –
До зими, люди добрі, круїз.

Що ж, не вперше
димок з димарів в небеса –
В іній вкрились діброви й сади.
Хай не буде між нас ворожнечі й біди,
В Новий рік, щоб збулись чудеса.

Обійнятися всім
в нелегкі ці часи,
Повернутись до Божих чеснот.
Ці почути – Природи, до нас голоси,
Відродити Вселенський свій код.

23.11.2020р.


Рецензии