невдоволен сть замучила

не тільки я життя це строю ми учасники з тобою...
живем  у щасті і з любовью...

ми построїли хатину

 народили не одну в сімью дитину...

усердно щиро працювали
 добро і щастя здобували.

та було все мало й мало
все грошей нам не хватало.


Рецензии