За вiкнами...

За вікнами сховалась  ніч,
По листю ходить ,шарудить.
Там за вікном кремезний дуб
В задумі задививсь , чи спить.
Кричить десь сич із темноти,
А вітер начебто в жалобі , чи то голосить, чи співає сумні пісні.
На вулицях холодний дощ
І листопад ,і  пізня осінь.
У темряві ледь видно щось,
І в хмарах дні , і довгі ночі.
Земля вдягла на мокре тіло пошиту з туманів сорочку.   
У думах  смуток, в ніч безсоння
І світ у світлі йти не хоче,
Він став такий як пізня осінь.
Холодна  і туманна морось
Пливе як гріх над світом хворим.


Рецензии
Чудовий вірш! Сподобалось!

Артур Грей Эсквайр   24.11.2020 01:43     Заявить о нарушении
Дякую Вам щиро!

Светлана Ганоцкая   25.11.2020 01:08   Заявить о нарушении