Укр. Чари не земн1

Розцвітають вишні біля хати,
розторопша влітку розцвіте,
шкода, квітів тих не можна рвати,
а під зиму снігом замете.
А до снігу вишня вкриє цвітом
все навколо себе навесні,
бкде там земля сонцем пригріта,
а мені ти снишся у ві сні.
Ніби це і сон і наяву,
де також ти в себе в квітнику,
лише я тебе весь час зову
на приємну зустріч та  тривку.


Рецензии