Щаслива Я... щаслива душечка моя...

я довольна
 я щаслива ...

квітне рай в життєвій ниві...

як
щаслива душечка моя...настрій квітне і буяє
то  гірко в горі не буває...

це життя пливе по кругу співчуваю брату другу...
і сестричкам співчуваю ...
та і сам сумним буваю.
тоді вони всі співчувають..

Я борю усі напасті ...
як попадаю
в світле щастя...


Рецензии