Сльози

Не стримуй сльози, спокійно стій,
відчуй тишу та мокрі свої щоки.
Вийди в реальність, залиш світ фантазій,
почуй у голові своїй журливі ноти.

Не бійся плакати, кричать, ридати,
нехай ллються сльози твої рікою,
це очищення - повинна це сприймати,
все буде добре, ти станеш стійкою.

Сльози – це не слабість, не жах,
це спокій твоєї душі м’якої,
розбий в собі свій давній страх,
щоб не було в тебе долі важкої.

Кристальна сльоза забере твою біль,
і вийде із ока швидкою стежиною,
закінчиться жахливий життєвий фільм,
який був твоєму суму причиною.

22.11.2020


Рецензии
Дуже цікавий вірш. Сокровенно....

Артур Грей Эсквайр   23.11.2020 02:42     Заявить о нарушении