Мама

МАМА.

Найрідніша МАМА в світі,
Бо життя подарувала,
І ночей не досипала,
Віддаючи себе дітям...

Стане жить вона з журбою,
День, і ніч душою скліти -
Коли дім покинуть діти,
І залишиться одною...

Буде Господу молитись,
Щоб дітей частіше бачить,
І гріхи їм всі пробачить,
Лиш на них би подивитись...

21-11-20.

#ШевченкоАлександр1962


Рецензии