Он як воно вийшло

Оженився меньший син,
Взяв сільську дівчину
І тепер щасливий він,
Дівча - молодчина !

Встане рано на світанку,
Подоїть корову,
Згодом кличе до сніданку
- Їжа вже готова !

Старший, той, привіз із міста
Собі модну кралю.
Пірсінг в носі, вся в намисті -
Мов мультяшна ляля !

Поросходяться всі зранку
На працю, до ночі,
А вона як та панянка,
Працювать не хоче !

Одягне коротку сукню
Підфарбує брови,
Та навіщо їй та кухня ? !
Чи в хлів ? - до корови ?

Дві невістки не погані,
Але зовсім різні,
На обличчя дуже гарні,
Тай ввічливі, ніжні.

Але старша гарно вдіта
Як модель та, ходить
Ну, а меньшу пожаліти
Хочеться...аж шкода !

Купи жінці одежину !
- Бо дивитись страшно !
Натякав вже батько, сину,
- Беріть приклад в старшій...

Довелось їхать потому
У дальню поїздку,
Залишились свекор вдома
Та старша невістка.

За день, свекор натомився
І ліг відпочити:
- Вже б хотілось чогось з;їсти -
Та й чайку б попити...

І почав її гукати :
- Доню, йди до хати !
- Досить тобі розважатись,
- Й по садку гуляти !

- Може їсти наварила б
- Дуже захотілось...
- І сама чогось поїла б,
- Мабуть зголодніла ?

- Не хвилюйтесь так, за мене
- Я вже їла тату !
- Шашлики, та й стейк смажений,
- Йду відпочивати !

Прикро стало чоловіку:
- Он, як воно вийшло !
Хоч прожив більше пів віку -
Син його мудріший ...


Рецензии