Песенка Айлавья. Дембельское

ЭПИГРАФ:
"Пивка - для рывка,
Самогону - для разгону,
Немного вина - для виража,
И для остановочки - бутылку водочки!"
- Возможно, А.П.(Алко-)голиков (1904 — 1941).


Нас привезли в колхоз в Степановкю,
Это рядом с Николаевкю,
Посадили нас в один хлевью,
Мы запели дружно "Айлавью":

  Oh, my fair lady, I love you!...
  Everybody lady na huyu!
  Every lady podo mnoy, O'kay!...
  Every lady na huyu today!...

А встаем мы спозараночкю,
Пропускаем по пол-баночкю1...
А потом идем в другой хлевью
И заводим дружно "Айлавью".

  Oh, my fair lady, I love you!...
  Everybody lady na huyu!
  Every lady podo mnoy, O'kay!...
  Every lady na huyu today!...

Ну жизнь у нас в колхозе бекова:
Нас ебут, а нам порою - некого.
И поем мы целый день свою
Песенку крутую "Айлавью":

  Oh, my fair lady, I love you!...
  Everybody lady na huyu!
  Every lady podo mnoy, O'kay!...
  Every lady na huyu today!...

Осень 1985 г., Порт "Восточный, РоSSия.


ПЕРЕКЛАД УКРАЇНСЬКОЮ АВТОРА:

Нас привезли в колгосп в Степанівкю,
А це - поруч з Миколаївкою,
Посадили нас в один хлів'ю,
Ми заспівали дружно "Айлав'ю":

  О, маленька (б)леді, "Айлавэю!"...
  Кожна масесенька - на кию!
  Кожна мали піді мною, так!
  Кожну (б)леді я їбу вкругляк!

А встаємо спозараночкю,
Пропускаємо по пів-баночки!...
А потім йдемо в інший хлів'ю
Та й заводимо ми дружно "Айлав'ю".

  О, маленька (б)леді, "Айлавэю!"...
  Кожна масесенька - на кию!
  Кожна мали піді мною, так!
  Кожну (б)леді я їбу вкругляк!

Але життя у нас в колгоспі бекова:
Нас їбут, а нам подеколи - нікого...
От й співаймо цілий день свою
Пісеньку крутую "Айлав'ю":

  О, маленька (б)леді, "Айлавэю!"...
  Кожна масесенька - на кию!
  Кожна мали піді мною, так!
  Кожну (б)леді я їбу вкругляк!


30 листопада 2020 р., м. Бровари, Україна.


Рецензии