Наши крила небесни витрыла

Наші крила омріяна пісня
Ці волошки і маки й ковил
У руках землі ві;трами війся
Світлий образ душевності крил

Почуття незборимі від серця
Мов би хвилі любові й добра
Ми джерело від Бога шлем терцій
Над мотив життєдайний щораз

Стан коли не підрізані крила
Від душі до душі несемо
На священних небесних вітрилах
В щасті жити біблейське письмо

21.11.2020р.


Рецензии