Проходит...

Усе минає.. затихає день
І настає тривала вогка тиша, вечірній вітерець гілки колише
і розсипа ясні низкИ пісень,

так тихо, кара-ніч,усе б забути думок гірких позбутись назавжди спокійною і радісною бути...
Але подітися мені куди?

Отак завжди:раз-по-раз серце тисне
глухий, як нічка тихий темний жаль,   
не відпускає все гнітить печаль

І зрозумій я зовсім ненавмисне
  дзвоню тобі й натискую "відбій"
 Я просто не збагну, як далі бути:      
з одного боку - начебто ти мій,
 а з іншого...

Ну як мені заснути?!..
18.11.20


Рецензии