N-ai sa uiti

Chiar daca esti in departare,
Nu ma vei uita nicicind,
 A fost o dragoste prea mare.
Care o porti cu tine-n gind.

Acei fiori treceau ca strajii,
Pe buze un sarut a ars,
Si iti zgiriai obrajii,
Cind nu eram pe fata ras.

Poti sa uiti poate pe toate,
Dar ochii n-ai sa-i uiti,sa vrei,
Te mingieau batind din pleoape,
Privirea lor cea cu scintei.

La tine a venit vre-o data,
Uite asa cum bate-un vint,
Ca o lacrima curata,
Chipul meu nu-ti vine in gind?

In suflet am avut durere,
Ca ciinele urlam in sus,
Ce frumos:"La revedere!"
"Adio" - dragostea a distrus.


Рецензии