Война

Війна - пекельні жорна смерті,
Війна - то прокляте буття,
Сторінки книг гортають діти,
А в тих руках пала життя.

Вони - могутні Прометеї,
Вони - копалина земна,
З якої книги зроблять зброю,
Якою знищиться війна.


Рецензии