1 Our love was not a figment!

Our love was not a figment!
 we were broaching a new epoch!
 You and I - not overweening,
 grab the poems with a spadeful.

 You were not a moth-detractor!
 you were all for emendation.
 All the breaches we will batten
 amd will see olive-complexion!

 ***
Мы в любви не притворялись!
Новую открыв эпоху,
Ты и я - не зазнавались.
Как лопатой - стих гребем мы.

Ты не моська и хулитель,
ты была за исправленье,
Все разломы мы залепим
и олив узрим цветенье.


Задание основано на словаре из Диккенса. Мартин Чаззлвит. Глава 1:

http://stihi.ru/2020/11/20/5872


Рецензии