Разорваны капли дождя

Розірвані краплі дощу... наляканність хмар - блискавиця,
Мій всесвіт скуйовджує грім і вітер здіймає печаль...
Не йди... я тебе відпущу... а потім безодня... не спиться...
Без тебе холодний мій дім, де тільки чекання та жаль...

Розірвана крапля сльози малює на серці доріжку,
Загублена мапа мовчить - я шлях до душі не знайду...
На небі відбиток грози висвітлює кинуте ліжко
Лише на сполохану мить... на щастя, чи то - на біду...

Розірвані краплі тебе...
на мокре вікно... не зігрію...
Замерзне на квітах роса, що впали до долу вночі...
Прокинеться небо рябе й розвіє несправджені мрії...
Моя одинока сльоза розірвана... вже не кричить...   

Ольга Довжик-Остринская
Фото инет


Рецензии