Те фак-Ю

Билися жіночки нічні
про броньоване скло
Тіні змащені на лику
а тверезішати, то важко.

під столом гора пляшок
і недопалків, цілий віз
смрадно дихає товариш по чарці
в блювотній масі і помий.

вранці не вистачило пійла,
роздерла до крові
Фейс порізали заточкою
труп за огорожу віднесли
               
                ***
Бились бабоньки ночные
о бронировано стекло.
Тени смазаны на рожах,
а трезветь, то тяжело.

Под столом, гора бутылок
и окурков, полный воз.
Смрадно дышит собутыльник
в рвотной массе как пондос.

утром не хватило пойла,
разодрались до крови.
Фейс порезали заточкой,
труп за ограду, отнесли.


Рецензии