У листопада вибiр небагатий

У листопада вибір небагатий:
дощ – просто так і дощ – не просто так.
Дощ «просто так» – це те маленьке свято,
де дощ зненацька мила – красота.

А із дощем «не просто так» – непросто.
Він – той коханий, на якого ждуть
і розпускають пристрасно волосся,
і губи полум'яно наведуть.

І вибір в листопада небагатий,
та любить листопад усі дощі...
І листопад приречений кохати
всі краплі, мов цілунки на плечі...
_______________

Павло Богуцький. Барви


Рецензии