Якщо сп йма ш пташку випадково

Якщо спіймаєш пташку випадково,
Не забирай її маленький рай.
То відпусти її обов`язково,
І серце через це собі не край.

Якщо коню подивишся у очі,
Торкнешся теплих , довгих вій,
Про гірше думати не схочеш,
І повернешся до прекрасних мрій.

Якщо підеш дорогою на захід,
То сонце з неба якось упаде,
І всі великі сизокрилі птахи,
Курликатимуть, що хороше жде.


Рецензии