***

Мене ще хвилює
Твій голос, твій погляд,
Мене ще дивує
Твій доторк, твій подих.

Я все ще жадаю тебе
І боюсь,
Боюсь, що назавжди
З тобою загублюсь.

Пішла б я з тобою
В безкраї степи,
Де синєє небо, де вітер
І Ти.

І нас тільки двоє,
Нам йти і іти...
Та хто це вгадає
Коли і куди?

Ніхто з нас не знає
Де та межа,
Що спинить наш рух...
То що ж, йдем до кінця?!


Рецензии