Я сумую за тобою уночi...

Я сумую  за тобою уночi...
Вдень - не легше, спогад - наче океан.
I тебе благаю, мила, не мовчи,
є майбутнє, люба, вiрю без оман,

безпiдставної i хтивої  брехнi,
марних викликiв i зайвих вподобань.
Ми згораємо в шаленому  вогнi
i не в змозi оцiнити всiх надбань.

Плач, iстерика, апатiя i гнiв,
наодинцi - хвилi марень через край.
Я сумую у колисцi  дивних снiв
i чекаю на натхнення водограй!


Рецензии