Украiнi

В твоїх садах пісні ростуть
І над країною пливуть,
Неначе хмари, в небесах!
Країни дивная краса
Чарує квітами. Вона
Одна на світі, так одна,
Прекрасна ненька – Україна!
Прекрасна… Бідна ти, країно,
Бо тобі ладу не дадуть
І все добро твоє крадуть!
А стільки років воювати!
Коли ж нам мир прийде до хати,
Коли вгамуються небоги?
Питаємо лише у Бога
Та молимось за мир в країні,
Прекрасній нашій Україні!


Рецензии