а св т цей як листок в дкривсь!..

*   *   *


а світ цей як листок —
                відкривсь!
                зима!
я — відлетів
             мене
                нема!
такий румянець — аж за
вуха
о ти б ще, вітре! —в крила
веселіше дмухав
я відлетів і є —
                зима!


Все! життя — так
«О! гутен таг!»
да я вогонь! — в якому
гине тьма
мене? побачити б ...
а... де хто тут
                побачить?
я відлетів
          мене —
                нема!..


а де ГУЛАГи — оцифровані —
    і племена —
прилинуть
з Неба
вільні
білі
письмена...

19.11.2020


Рецензии