Бидло

1. У господарстві, якщо воно є, багато тваринок усяких живе,
Усі хочуть їсти, усі хочуть пить, та дівок звірячих із заду любить.
З ранку до ночі, гуля все та жре, на зірки дивитись їм ніколи вже,
В житті головне тільки смачно пожерти, когось бодануть, обісрать і раздерти.
припев:
Неси нам скоріш господарю помиї, здійсняться нарешті чудовії мрії,
З брудной годівниці помиї зіжремо, до хліву поспати веселі підемо.
-----проигрыш-----
2. З ранку задрипаний півень горлає, замість годинника всіх прокидає
Курки виходять насіння пожерти, хрюкають свині, хтось бека в оселі
З сараїв вилазе бидлячий народ, козел переліз крізь паркан в огород
Усі на майдан мчать, голодні та злі, а там годівниці стоять лиш пусті
припев:
Неси нам скоріш господарю помиї, здійсняться нарешті чудовії мрії,
З брудной годівниці помиї зіжремо, до хліву поспати веселі підемо.


Рецензии