Шлях да сябе

Шукала доўга я сябе
Ды толькi потым зразумела,
Чым я жыву, што дорага так мне.
I кiнуць гэтага я  не хацела б.

Каб маляваць, не трэба фарбаў мне,
Не трэба нотаў, музыка каб грала,
А так пicaць на беленькiм лicце,
Каб сэрца i душа адпачывала!


Рецензии