мертвий лист ненаписаного

мертвий листок на живе лобове скло.
та ти не птаха,
що йде на зближення,
ці спроби не мають продовження,
бо арктична зима почуттів злизала з душі все тепле,
що колись призначалось тобі тОму,
що пройшов

10.36
19  листопада 2020


Рецензии