Особисте небо

               
 Я не хочу тебе забувати,               
 Бо на серці так сумно і лячно.               
 Я не хочу твій вірш відпускати,               
 Щоб думки відчувати, як власні.               
 Небо плаче відкрито сльозами.               
 Книги стали забутим гаданням.               
 Особисте, як скарб під замками.               
 Плутанина з далеким коханням.               
 Я так хочу до тебе звернутись.               
 Не спадає на думку, що буде.               
 Я впіймаю веселку і сутність,               
 Бо сміливі - з надією люди.               
 Ти - поезія, доля і сонце.               
 Чи дозволено просто кохати?               
 Вогник сяє в осіннім віконці.               
 Новий Рік будем разом чекати.               
 19. 11. 2020


Рецензии