прийшла без попереджень

Ось війна прийшла без попереджень,
несучи малесеньких дітей.
 - Хто б мені ось цих дітей подержав,
поки мирний день іще прийде?
 подержала Грузія дитину,
 та дитина звалася “Біда”.
а війна пішла на Україну.
 несучи хорошеньке дитя.
 Ця ж дитина називалась “Зрада”,
і колише й ласощі несе.
вже й ж міфічна та богиня Рада,
в каламуть занурила лице.
Чи ж то день чорніє аж до ночі?
Чи ж то світ безглуздішим стає?,
 що війна, одне і теж торочить,
 а той вірить , наче у нове

12 листопад 2016 р.


Рецензии