Pet shop boys - I want to wake up - 2020

Моя інтерпретація.

Я чув твої слова і можу сказати це правда
ти вже зрозуміла що я за тобою божеволію
хоч ти буваєш червона з колючками троянда
хоча іноді я теж не можу здержать емоцію...
Але ми знаємо що теплі почуття це квіти
їх треба тільки поцілунками завжди поливати
відтоді до нас наша любов прийде незвідки
і нам її з ніжністю треба як дитину колихати...
Я думаю о нас щоб мені не снилися кошмари
нарешті хочу поруч біля тебе я прокинутися
і з самого ранку потраплю під жіночі чари
і звісно я захочу в твої обійми тоді кинутися...


Рецензии