Свит выдымый и ни

За хмаринами на небі –
Десь за сім замків для нас,
Не летить в той край і лебідь,
Стежка не веде льняна...

Ось хіба рушник Матусі,
Де троянд й ромашок цвіть –
Крізь молитву й сон примусить
Радісну донести вість.

Часто нам земним не втямки –
Там все знають, а не тут,
Звідти всі пророчі знаки,
Плани майбуття й статут.

За хмаринами на небі –
Десь за сім замків для нас,
Все розмірено, далебі*,
Праведно і без прикрас.

18.11.2020р.

*ДАЛЕБІ вст. сл. розм. Правду кажучи, справді.


Рецензии