Наша зiрочко ясна

Десять літ тому в цю пору,
В вісім вечора, ЗОРЯ!
Там засяяла  на небі,
Й дарував нам БОГ, МАЛЯ!

Нашу дівчинку привітну,
Скарб безцінний із скарбів,
Ніжну, лагідну, тендітну,
Всю з пастельних кольорів!

Щастя, радість неймовірну,
Ти даруєш нам щодень,-
Вподобанням своїм вірна,
Дзвінко в хаті од пісень!

Бізнес - леді креативна ,
Скільки в тебе тих ідей,
Спа салон, бібліотека...
Аж до диктора вістей!

Дай же Бог тобі внучатко,
Щоб здійснилось все в житті... -
Працьовите бджоленятко,
Грай, співай, малюй, пиши!

Будь АРУСЯ здоровенька,
За сто двадцять літ живи,
Щоб завжди була жвавенька,
Вся з любові й доброти!

Долі доброї бажаю,
Щоб весь вік свій ти цвіла,
З днем народження вітаєм,
Наша зірочко ясна!


Рецензии