7063. Прыгажосць - асляпляе

Красота - ослепляет.
Ты можешь дамой любоваться.
И справкой интересоваться.
Коль Медкомиссию прошла,
Значит, точно – подошла!

Прыгажосць - асляпляе.
Ты можаш дамай любавацца.
І даведкай цікавіцца.
Калі медкамісія прайшла,
Значыць, сапраўды - падышла!


Рецензии