7059. Попу, вусны загайдал ся

І КРАСОТКА, ДЛЯ ПАЧАТКУ,
Попу, ў вусны загайдаліся.
Палова ўсёй Еўропы
Адпампаваць тлушч з папы.
І красуня, для пачатку,
Яго ў вусны закачала.
Гэта праўда, мы не грубыя:
Тлушч з папы - прама ў вусны!
Мужчыны, што цалуюць у вусны,
Магчыма, у папы, таксама любяць.
Мужчына павінен разумець,
У што ён хоча цалаваць.
ВЕДЬ КРАСОТКА, ДЛЯ ПАЧАТКУ,
Попу, ў вусны загайдаліся.


Рецензии