Василь

1. Жив в селі однім Василь, хлопець не поганий,
Зрістом як та каланча, та із заду гарний.
Оженився на дівча, стало зовсім гидко,
Так роз’їлося вона, що не лізла в хвіртку.
    Від поганого життя захотів вдавитись,
    Та пішов він до левади, у воді втопитись.
    Плигнув в воду, бум, бултих, о холера ясна,
    А води аж поколіно, все якось невчасно.
Припев:
Пливе Василь по леваді, об дно дупой б’ється,
А на краю сидить птаха та з нього сміється.
Пливе Василь по леваді, а куди не знає,
Від лихої, товстій жинці, край світа тікає.
-----проигрыш-----
2. Саде Василь огород, вона їсть насіння,
Поливає кабака, вона спить у сіні.
Піч не топе, не готує, та не куховарить,
Тільки очи продере, шансона включає.
    Пливе Василь по леваді, радісно сміється,
    І ото свободи щастя аж у серце л’ється.
    Проплив десь із кілометра, про щастя міркує,
    А в леваді стоїть жинка із дрюком чатує.
Припев:
Пливе Василь по леваді, об дно дупой б’ється,
А на краю сидить птаха та з нього сміється.
Пливе Василь по леваді, а куди не знає,
Від лихої, товстій жинці, край світа тікає.
-----проигрыш-----
Припев:
Біжить Василь по корчам, від жинці тікає,
А вона із заду дрюком його матюкає.
Поліз швидше на горище, щоб десь заховатись,
А вона і туди лізе, кендюхом мотає. 


Рецензии