захованi причини

безмежне зітхання,
простягнуті в бесвість
з проханням
нещасного руки,
принишклі бажання,
заплющені очі без мрій
горизонт не тривожать,
на заході сонце своїм осяває дороги,
куди ти ховаєш причини
любити холодні стежки,
коли топчеш вчорашній спориш?!

22.30
17/11/2020


Рецензии