Я своei теж висловив, приблизно так

Ти сьогодні будеш в масці?
знати деменцією страждаєш.
В голові твоїй як в казці,
морок і жах оживляєш.

Тільки знай що підлікуватися
в жовтому будинку ми не зможемо.
Хочеш в суд ти звернутися
Знай, що ми тобі допоможе

Ти сьогодні будеш в масці?
пограй з моїм йолопом.
Чому - то пристрасної танці,
кожен раз кличеш Іваном.

Комплімент, все набридло
твої губи п'яти - класно.
знати ти любиш цю справу,
і живеш ти не даремно

Сотні масок, сотню пик,
на обличчі своєму міняєш.
знаю що тобі не просто,
але тверезішати ти не бажаєш ...


Рецензии