Украинский Гарик 798

Український Ґарик 798



За мотивами І. Губермана

Ми розумні, а не ви —
Не терзайте мислі.
Срака вища голови,
Якщо срака в кріслі.


Оригінал
Мы умны, а вы — увы,
что печально, если
жопа выше головы,
если жопа в кресле.
 І. Губерман


Рецензии