Раннiй лiд

Лягав на лід —
                мов у віконце
Дивився: що воно там, як?
Чи блимає лускою сонце?
Чи клена крутиться вітряк?

Чи хтось безтаркою проїде
Повз теплі запахи й хати?
Привіт вам, риби,
                ми сусіди,
А може, навіть і брати!

(Із книги "Внуки грому", 2019)


Рецензии