Осiнь у мiстi

Замріяний ліхтар.
Вселенського дива.
У літнє додалась
осіння складова.
Астральна тиша тиш.
Брадикардія дій.
Вгамований азарт.
Ілюзія надій.
Апокрифічність веж.
Будинки у літах…
А вечір – у гнізді
на ніч осілий птах.
Я не один – цю суть
зазначили таксі…
Немарно у містах
романтики - усі.

Листопад 2020


Рецензии