7031. Вось гэта - Падарунак!

Вось гэта - ПАДАРУНАК!
ўсюды Дзед Мароз хадзіў.
Ён Падарунки разносіў.
І Дзеда, людзі віншавалі.
Яму, чагосци, налівалі.
У рэшце рэшт, ён так стаміўся,
Што сам, пад Ёлачку, звалиўся.
Дзіцёнак, Дзедушку чакаў.
І раніцаю, рана ўстаў.
Да ёлцы ён ляцеў i не ішоў.
Пад елкай, ён кагосць знайшоў.
Сам Дзед Мароз пад елкай спаў.
Мех з падарками трымаў.
Якая радасць, проста - ШОК!
І Дзед Мароз, і ўвесь Мяшок.
А Новы Год, настолькі міл,
Што - ДЕД МОРОЗА падарыў!


Рецензии