У кожно казки натяк

Гей хлопець в ліс ти не поспішай,
Ти в інтернеті - напиши.
Що ти багатий і все в порядку
але шукаєш діву для сім'ї.
А там вже сам і подивися,
да про придане запитай.
Дівчата різні бувають,
одні все ціну набивають.
Інші з мамою живуть,
і хліб з картоплею жують.
Бувають дівчата та бабусі,
... будинку машини як іграшки
Вони хочуть мати одне,
Чоловіка в будинку ось і все

                ***

Эй парень в лес ты не спеши,
Ты в интернете - напиши.
Что ты богат и всё в порядке
но ищешь деву для семьи.
А там уж сам и посмотри,
да про приданное спроси.
Девицы разные бывают,
одни всё цену набивают.
Другие с мамою живут,
и хлеб с картошкою жуют.
Бывают девы и старушки,
...дома машины как игрушки
Они хотят иметь одно,
Мужчину в доме вот и всё

P.S. Нынче сына я спросил, где же внуки, ждать нет сил...


Рецензии